Dozen vouwen en sluiten

Dozenvormers en dozensluiters zijn een waardevolle aanwinst voor uw verpakkingsproces. Deze machines nemen een deel van het manuele werk over en zorgen ervoor dat uw dozen perfect worden gesloten. Een hoogkwalitatieve productie, functionele tapehouders en de grote capaciteit van de aandrijfgroep garanderen een maximum betrouwbaarheid bij gebruik.

U kan kiezen voor een dozenvormer om de dozen automatisch open te vouwen en eventueel onderaan te sluiten. De dozen worden plano in de machine ingebracht. De machine neemt de doos, vouwt ze open en kleeft ze onderaan dicht. Daarna wordt de doos verder doorgevoerd naar het vulstation.

Na het vullen worden de kartons door de dozensluiter geleid waar de tape bovenaan en/of onderaan wordt aangebracht.

Al onze dozensluiters kunnen worden aangevuld met rollenbanen of transportbanden en met een inkjetprinter.

Globius biedt een ruim assortiment semi-automatische en volautomatische dozenvormers en dozensluiters in elke prijsklasse. Wij adviseren u ook welke kleefband het meest geschikt is, zo bent u verzekerd van het juiste verpakkingsadvies.

Onze jarenlange ervaring op het gebied van dozen vormen en sluiten, en ons uitgebreid gamma tape en machines verzekeren u van het juiste verpakkingsadvies.

Wat kunnen we voor u doen?

A NL B NL C NL