Missie, visie, waarden

Missie

We helpen onze klanten tijd en kosten besparen door onze expertise, producten en machines efficiënt en duurzaam in te zetten in hun werkomgeving.

Visie

Het is onze maatschappelijke plicht om bedrijven te adviseren en te ondersteunen in duurzaamheid. Door onze aanpak vermijden we jaarlijks duizenden kilo's onnodig verpakkingsmateriaal.

Waarden

Partnership, Respect, Engagement, Transparantie

Afgekort PRET, want ondernemen mag ook plezant zijn :-)

Onze aanpak

Globius is veel méér dan een groothandel of distributeur! Met onze expertise vormen we de rechtstreekse schakel

  • tussen producent en eindverbruiker (geen tussenkanalen)
  • tussen verpakkingsmachine en verpakkingsmateriaal

Kortom, wie zich op zijn core business wil focussen vindt in Globius een betrouwbare en kostenbewuste partner.

Globius bewijst elke dag opnieuw dat kwaliteit altijd voor een kostenverlaging zorgt. De kostenbesparing kan in een simpele oplossing liggen die meteen uitvoerbaar is. Soms vergt het enige financiële inspanning, maar die investeringskost wordt snel terugverdiend door een vlotter proces, minder stilstanden en een lager verbruik aan verpakkingsmateriaal.

We staan erop dat onze producenten van verpakkingsmaterialen de nodige kwaliteitsdocumenten kunnen voorleggen. Dit volgen we heel nauw op, zodat u op beide oren kan slapen en in orde bent met uw audits.

Onze persoonlijke aanpak creëert een basis voor een langdurige vertrouwensrelatie. Dit resulteert in een trouw klantenbestand in diverse sectoren in de Benelux: productie, logistiek, groothandel en industriële dienstverlening.

We lichten onze aanpak graag toe in een persoonlijk gesprek. Contacteer ons voor een afspraak.