Omsnoeren

Stevig omsnoeren zonder de goederen te beschadigen, kan dat? Ja dat kan! Voor Globius is het beschermen van uw goederen topprioriteit!

Globius zorgt voor een optimaal rendement met een minimum aan kosten. We vertrekken vanuit uw productieproces. We houden rekening met tal van parameters zoals het gewicht van uw lading, de samendrukbaarheid van uw product, de periode van opslag en de wijze van transport. We berekenen de nodige trekkrachten en stemmen de omsnoeringsband daarop af, zodat uw lading stabiel en gebundeld blijft tijdens opslag en transport.

Omsnoert u manueel, met een snoerloos apparaat of met een machine? Globius heeft de kennis in huis zodat wij u met zekerheid de geschikte omsnoeringsband kunnen adviseren. Naast onze handapparaten en omsnoeringsmachines maken we het aanbod compleet met accessoires zoals haspels, bandscharen, zegels, gespen en hoekbeschermers.

Onze jarenlange ervaring op het gebied van palletstabilisatie en ons uitgebreid aanbod aan omsnoeringsmateriaal verzekeren u van het juiste verpakkingsadvies.

Wat kunnen we voor u doen?

A NL B NL C NL