Omsnoeringsapparaten

Manueel

Ons assortiment bevat handtools die zowel spannen als verzegelen. Deze zogenaamde combinatietoestellen zijn verkrijgbaar voor zowel staalband als kunststofband.

Bij staalband is er ook nog een mogelijkheid om te werken met een zegelloos omsnoeringsapparaat. Deze toestellen duwen door middel van een doordruksysteem de twee uiteinden van de staalband in elkaar.

Op batterij

Elektrische omsnoeringstoestellen (batterijtoestellen) zijn licht in gewicht en eenvoudig in gebruik. Ze zijn digitaal instelbaar en kunnen flexibel worden ingezet. Door het werken met een batterij bent u niet gebonden aan een vaste locatie en kan u dit toestel eender waar gebruiken, ook buiten. Er bestaan modellen voor kunststofband en voor staalband. Door extra batterijen te voorzien behoudt u de continuïteit.

Pneumatisch

Deze omsnoeringstoestellen op perslucht worden veelal ingezet voor het omsnoeren van zware goederen waar spankracht enorm belangrijk is en bij veelvuldig continu gebruik op dezelfde locatie. Er zijn modellen voor kunststofband en voor staalband.

Herstelatelier in Passendale

Herstelatelier omsnoeringsapparaten
Herstelatelier batterijtoestellen

Wij verdelen, onderhouden of herstellen deze merken

Siat Noxon Minipack Robopac gramegna tesa industry partner Signode