Assemblage en montage

Vanuit onze kennis van heel wat verpakkings- en productieprocessen, en van de nieuwste ontwikkelingen in de tape business, denken we met u mee en staan we garant voor de juiste match tussen uw behoeften en de technische eigenschappen van de tape. Zo garanderen we uw bedrijfscontinuïteit. 

Hoge kwaliteit in kleefkracht wordt belangrijker voor talrijke toepassingen in diverse industrieën.

Terwijl conventionele bevestigingsmiddelen zoals schroeven, bouten en lassen de materialen kunnen schaden of corrosie kunnen veroorzaken, kunnen de materialen ook verbonden worden met behulp van tape.

In tegenstelling tot vloeibare kleefstoffen (die een droogproces, hardingstijd en reinigingsfase vereisen), is dubbelzijdige kleefband makkelijk en onzichtbaar aan te brengen. Daardoor worden uw montageprocessen eenvoudiger en aanzienlijk sneller, wat dan weer voor tijd- en kostenbesparingen zorgt. Kortom, u wint zekerheid en tijd.

De nieuwe generatie dubbelzijdige tape biedt nieuwe oplossingen voor uitdagende en permanente verbindingen in de meest uiteenlopende toepassingsgebieden:

  • Het (onzichtbaar) verkleven van transparante en doorzichtige materialen zoals glas
  • Het bevestigen van moeilijk te verkleven oppervlakken zoals bijvoorbeeld kunststof of gelakte metalen
  • Het assembleren van zware materialen zoals bijvoorbeeld profielen, deurpanelen, stootbumpers, signalisatieborden en dergelijke

Dubbelzijdige kleefbanden kunnen zowel in manuele als in automatische processen van toepassing zijn. Producenten van profielen kunnen de tape reeds in hun productieproces aanbrengen, waardoor ze voor de eindklant een gebruiksklaar product op de markt brengen.

Het materiaal van de drager, de kleefkracht en de aard van de ondergrond zijn maar enkele factoren die bepalend zijn voor de keuze van de geschikte kleefband. Globius heeft deze doorgedreven technische kennis in huis zodat wij u met zekerheid de geschikte montagetape kunnen adviseren.

Wat kunnen we voor u doen?

A NL B NL C NL