Bedrukte tape

Vanuit onze kennis van heel wat verpakkings- en productieprocessen, en van de nieuwste ontwikkelingen in de tape business, denken we met u mee en staan we garant voor de juiste match tussen uw behoeften en de technische eigenschappen van de tape. Zo garanderen we uw bedrijfscontinuïteit. 

Indien u uw verpakkingsproces wil optimaliseren bent u bij Globius aan het juiste adres. Onze verpakkingstape, bedrukte tape en dozensluiters zijn van prima kwaliteit en bij Globius geniet u van een zorgeloze service.

Er zijn diverse redenen denkbaar om te kiezen voor bedrukte kleefband:

Marketing
Bedrukte tape met uw eigen naam, tekst, of logo valt op tijdens transport, opslag en goederenontvangst. Uw verpakkingen zijn makkelijk herkenbaar en fungeren daardoor als visuele indicatie voor de herkomst van uw goederen. 

Communicatie
De kleefband kan voorzien worden van een kleurcode of instructies, zodat de ontvanger meteen geinformeerd wordt over de inhoud van de doos of de status van de goederen (bijvoorbeeld "breekbaar").

Waarschuwing en diefstalpreventie
Een bedrukking met uw logo kan bescherming bieden tegen het ongeoorloofd openen van de verpakking. Het ontbreken van uw bedrukte tape geldt als waarschuwing dat de verpakking reeds geopend is geweest en daardoor vervuild kan zijn. Vaak gebruikt in de voedingssector en in de medische wereld. (zie ook security tape en security seals)

Bekende afzender (known consignor)
Vanaf 29 april 2013 worden alle vrachten onderworpen aan een volledige veiligheidscontrole voordat de lading in het vliegtuig wordt geladen. Dit veroorzaakt vertragingen en extra screening kosten. Bedrijven die een status als bekende afzender (known consignor) hebben, investeren in het beveiligen van de supply chain en nemen een aantal voorzorgen die de veiligheid verhogen. De lading wordt dan vrijgesteld van het beveiligingsonderzoek.
Eén van de eisen is dat de vracht moet worden beschermd tegen manipulatie door onbevoegden. Een bedrukte kleefband rond uw lading toont de herkomst van uw goederen aan. Het ontbreken van deze indicatie bewijst dat onbevoegden de verpakking hebben geopend.

Wat kunnen we voor u doen?

A NL B NL C NL