Signalisatie en preventie

Vanuit onze kennis van heel wat verpakkings- en productieprocessen, en van de nieuwste ontwikkelingen in de tape business, denken we met u mee en staan we garant voor de juiste match tussen uw behoeften en de technische eigenschappen van de tape. Zo garanderen we uw bedrijfscontinuïteit. 

Signalisatie

De veiligheid van uw medewerkers en bezoekers is super belangrijk. Voor het afbakenen van bepaalde zones rond een machine, in uw productie-afdeling of op uw parkeerterrein kan u bij Globius slijtvaste kleefbanden in diverse kleuren verkrijgen.  

Niet enkel vloeren, maar ook machines, poorten, deuren, stootbumpers enz.. kunnen voorzien worden van een kleurrijke en opvallende signalisatie.

Antislip

Voor traptreden of schuine vloeren kan u opteren voor een antislip tape. Dit is een veiligheidstape waarop een schuurpapier-structuur werd aangebracht. Deze antislip tape is eveneens verkrijgbaar met een reflecterend effect, voor betere zichtbaarheid in duistere omstandigheden.

Reflecterende tape

Reflecterende tape draagt bij tot een verhoging van de zichtbaarheid op slecht verlichte locaties. Enkele voorbeelden waar reflecterende tape wordt toegepast: wegmarkeringen en signalisatieborden, op parkeerterreinen, op vaar- en voertuigen, contourmarkering op vrachtwagens,...

Wat kunnen we voor u doen?

A NL B NL C NL